O nama

Monego Canina

Monego d.o.o. je dinamična i inovativna kompanija a na tržistu postoje skoro čitavu deceniju, pružajući usluge koje zadovoljavaju zahteve visokog kvaliteta i nastojeći da postanu lideri u svom sektoru poslovanja.

Kompaniji Monego d.o.o. je bitan kvalitet svih svojih proizvoda koje nude ali nama je isto tako bitan kvalitetan i partnerski odnos sa našim klijentima.

Saradnja sa najboljima. Kao kompanija koja se bavi uslugama i trgovinom stavljamo veliki naglasak na kompetentnost i pouzdanost naših dobavljača. Proizvode na koje se možete osloniti i tako da osigurate sebi kvalitet.

Savet i podrška. Naš cilj je dugoročna saradnja sa našim klijentima. Pod savetima i brigom, mi razumemo više nego samo saveti koji su vezani za prodaju. Klijenti nisu ostavljeni nakon kupovine nego smo i posle toga sve vreme za njih tu, mi vidimo sebe kao kontakt tačka za sva pitanja koja se tiču naših klijenata i naših proizvoda.

Canina pharma GmbH postoji vec 25 godina i proizvode Canina mozete naci na skoro 3000 prodajnih mesta u Nemackoj a mozete ih naći i u preko 40 zemalja širom sveta. U gotovo celoj Evropi, Kini, Singapuru, Koreji, Saudijskoj Arabiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Canina proizvodi svoje proizvode za mnoge poznate domaće i strane kompanije pod sopstvenom markom (Private Label).