Immun-Booster

Immuno buster

Canina Immun Booster – (pasta) – dodatak ishrani, za jačanje imuniteta za pse i mačke Canina ® Immun Booster osigurava psima i mačkama lako probavljivu i lako dostupnu energiju, visoke koncentracije vitamina i imunoglobulina iz kolostruma( prvog majčinog mleka), bogato laktoferinom i lizozimom.

Canina Immun Booster poboljšava imunitet i povećava efikasnost oporavka životinje., posebno tokom i posle fizičkog stresa kao što su okot (majka i štenci), trening, sport i rad. Mikroorganizmi koji stvaraju mlečnu kiselinu Enterococcus faecium u Canina ® Immun Booster-u osiguravaju brzu kolonizaciju važnim laktobacilima. Oni su važni za zdravu, uravnoteženu crevnu floru i samim tim i za stabilan crevni imunološki sistem.. Sprečavaju vezanje štetnih mikroorganizama na crevnu sluznicu.

Canina ® Immun Booster je ukusna pasta koju psi i mačke rado jedu. Čak se može pomoću sredstva za doziranje (prsten na injektoru), davati i vrlo mladoj štenadi (od 1. dana života), tako što ćete pastu maziti prstom ispod nepca.Canina ® Immun Boostermože poboljšati dnevni obrok štenadi/mačićima i starim životinjama. Pasta se također može primijeniti u određenim fazama života kada dnevna hrana ne zadovoljava optimalno visoke zahteve.

pas macka shop 05 pas macka 06 pas canina shop 08
Preporučuje se:
– Može se davati štencima od 1.dana života
– Pre i posle operacije, za brz oporavak
– U toku bolesti
– u stresnim situacijama
– pri ekstremnim opterećenjima: skotne kuje, laktacija, rast,
– dresura, rad, takmičenja, izložbe, lov, putovanje.

Opis

sadrzaj po kg canina Sadržaj/kg
Vitamin A (3a672b) 2.210.000 IJ, vitamin D3 (3a671) 100.000 IJ, vitamin E (3a700) 9.000 mg
Stabilizatori crevne flore: 200 x 109 Enterococcus faecium NCIMB 10 415 (4b1705)
sastav proizvoda canina Sastav
Sirove belančevine 14,00%, sirove masti 63,60%, sirova vlakna 0,20%, sirovi pepeo 4,00%, pepeo netopiv u hlorovodičnoj kiselini 3,70%.
upotreba proizvoda canina Upotreba
Preporuka za hranjenje po životinji i danu:
– Štenad i mačke:0,25 ml
– Mali psi do 5 kg 0,25 – 0,5 ml
– Psi srednje veličine 5-10 kg 0,5 – 1 ml
– Veliki psi preko 10 kg:1 – 2 ml

Preporučeno vreme davanja:
Do potpunog oporavka.Uslovi i skladištenja:
čuvati na suvom i hladnom mestu (najviše do 25 °C), zaštićenom od smrzavanja i od svetlosti. Nakon otvaranja iskoristite što je pre moguće.

Savet za hranjenje:
Pre upotrebe ili produžavanja vremena hranjenja preporučuje se da potražite savet nutricioniste ili veterinara. Zbog većeg sadržaja aditiva u odnosu na potpunu stočnu hranu, ovom dopunskom hranom se mogu hraniti samo životinjske vrste koje su navedene u skladu sa preporukama za ishranu.

sadrzi proizvod canina Sadrži
15 ml (pasta)

Dodatne informacije

Ljubimac

Pas, Mačka, Glodari, Gmizavci, Ptice

Pakovanje

15ml